Ez a masszázs különleges ötvözete a thai és az európai masszázstechnikáknak.

Leírás

Nyugati hatásra alakult ki a tradicionális thai technikákat a hagyományos masszázzsal kombináló thai olajos masszázs. Az izmok hangsúlyosabb átdolgozásával, valamint a vendég hangulata és igényei szerint kiválasztott speciális illóolajok használatával számos kedvező hatás érhető el.

A ma “aromaterápia” néven ismert eljárás illóolajakat alkalmaz különböző testi-érzelmi panaszok kezelésére. Az aromaterápiával kombinált masszázs pedig manapság egyike a legnépszerűbb kezeléseknek a trópusi gyógyfürdőkben.

A masszázs jótékony hatásait fokozza a vendég igénye szerint kiválasztott aromaolaj. Aktív molekulái (hordozóolajjal együtt) a bőrön keresztül bejutnak a véráramba. Feszültségoldó, nyugtató hatást fejtenek ki a központi idegrendszerre, ugyanakkor az orron keresztül belélegezve javítják a közérzetet, elősegítik a teljes relaxációt.

Az olajos masszázs aktivizálja a vér- és nyirokkeringést, javítja az energiaáramlást, ellazítja a testet és a lelket, segít elengedni a mindennapi feszültségeinket, mély, nyugodt állapotot hoz létre, ugyanakkor a bőrt rugalmassá és selymessé teszi.

A testtel együtt a szellem relaxációja is megvalósul, felfrissülten, összeszedett állapotban, életkedvvel és optimizmussal feltöltődve távozhatunk.