Thaiföldön nem csak tanulta, hanem tanította is a masszázst, kifejezetten erős és technikás masszőz.

Aki nem riad vissza egy kemény, alapos gyúrástól – és esetleg, a jobb hatás reményében némi fájdalomtól – az biztos lehet benne, hogy jó kezekbe kerül. Angolul is csak keveset ért és beszél, de annál inkább érti/érzi a test üzenetét, jelzéseit, és azoknak megfelelően alkalmazza technikáit.

Diplomáját a Nonthaburi Tartományi Szakképző Központban szerezte, majd 2014-ben letette az egységes nemzeti szakmai vizsgát is.

Nagyon tapasztalt masszőr, masszázsa nem mondható sem kifejezetten erősnek, sem gyengének, szinte mindig megtalálja azt a „középutat”, amely a vendégnek kellemes. Feltehetően ennek köszönheti népszerűségét, de minden bizonnyal annak az empátiának is, amellyel rá tud hangolódni a vendég igényeire.

Diplomáját a thaiföldi Közegészségügyi Minisztérium felügyelete alá tartozó Thai Hagyományos Gyógyászati Szövetségnél szerezte 2011-ben. Ezután 2014-ben letette az egységes nemzeti szakmai vizsgát is. Nagyon kedves, személyiségét mindig mosolygó, csevegő stílusa teszi szimpatikussá.

Nem tartozik a keménykezű masszőzök közé – bár néhány vendég ezt is állította róla – de megtalálja és hangsúlyosan kezeli a problémás pontokat.

Erős, alapos, technikás – egyszóval igazi művésze a szakmának.
A szokásostól gyakran eltérő, érdekes, egyedi technikákat alkalmaz.


Szinte lát az ujjaival, megtalálja a problémás pontokat.
Jókedvű, nyitott személyiségű. Volt olyan vendég, aki masszázs után – annak erősségére utalva – azt kérdezte: hányan haltak meg a kezei között? De azóta is hozzá jár vissza…

2018. októberében érkezett Magyarországra.
Azóta a népszerűsége látványosan ível felfelé, egyre több vendég jár vissza hozzá.

Kifejezetten jókedvű, kissé bohókás természetű, de a munkáját komolyan veszi, masszázsában a kellő erő és technika egyaránt jelen van.

2018. októberében érkezett Magyarországra.


Vendégeink visszajelzése szerint erős masszázst alkalmaz – fiatal kora és erős testalkata is erre enged következtetni – de érzi, hogy kivel meddig mehet el, igyekszik elkerülni a fájdalomküszöb átlépését.