Állandó masszázs akciók

Hétköznap minden 14:00 óráig megkezdett masszázsra

Páros masszázs esetén naptól és időponttól függetlenül

kedvezményt nyújtunk

Különleges programot szeretne párjával, barátjával?

2 x 1,5 órás aromaolajos thai masszázs után a lányok vendégül látják a thai konyha egyik specialitására: a “Tom Kha Gai” néven világszerte ismert thai kókusztejes csirkelevesre.

Igény szerint a leves készülhet rákból is (Tom Yam Kung).

A masszázs utáni kiegyensúlyozott, testileg-szellemileg felfrissült állapotban a thai konyha ízvarázsát is intenzívebben átélhetik: 2 óra egzotikus kényeztetés, ami csak Önről – Önökről – szól!

Ára : 16 500 FT

Ajándékutalványként is megvásárolható.

Ajándékutalványok

Miért a thai masszázs a legjobb születésnapi ajándék?

A thai masszázs során; számtalan más előnye mellett, emelkedik az oxitocin szint a szervezetben és boldogsághormon termelődik. Természetes, hogy olyan ajándékot szeretnénk adni szerettünknek, amely boldogsággal tölti el.
A thai masszázs felpezsdíti a vérkeringést, ezáltal segít az ellazult, megereszkedett bőr feszesítésében. Méregtelenítő hatása szintén közismert, mely a nyirokkeringés fokozásának köszönhető. Ahogy telnek – múlnak az évek, mindenki szereti frissebbnek, üdébbnek érezni bőrét, megjelenését. Ehhez kitűnő választás a thai masszázs. Szalonjainkban számos kezelés közül választhat, hogy szerettei minél személyre szabottabb, egyedibb ajándékhoz jussanak.
Az életkor és az egyéni adottságok miatt mindenki teste máshogy reagál a masszázsra, erre masszőreink gondosan figyelnek és a vendég számára legmegfelelőbb módon végzik a kezeléseket.
Kitűnő ajándék ez azoknak, akik szeretik a kényeztetést, gondoskodást és kikapcsolódásra vágynak ebben a rohanó világban.

További ajándékutalványaink

60 PERC VÁLASZTHATÓ (TRADICIONÁLIS VAGY OLAJOS) THAI MASSZÁZS – 5 500 FT

3 X 60 PERCES VÁLASZTHATÓ (TRADICIONÁLIS VAGY OLAJOS) THAI MASSZÁZS – 16 200 FT

VÁLASZTHATÓ FAJTÁJÚ ÉS IDŐTARTAMÚ  THAI MASSZÁZS – 10% KEDVEZMÉNY

 2 X 60 PERC PÁROS VÁLASZTHATÓ THAI MASSZÁZS – 11 000 FT

2 X 90 PERC VÁLASZTHATÓ PÁROS THAI MASSZÁZS – 15 000 FT